Nu öppnar Besikta Bilprovning ytterligare en ny station – denna gång i Sundsvall

Besikta Bilprovning fortsätter att växa och utökar nu sitt stationsnät med en ny besiktningsstation i Sundsvall. Stationen väntas öppna i början på maj 2022. Med erfarna tekniker och besiktningsingenjörer kommer kunderna utöver vanlig service även kunna erbjudas registreringsbesiktningar. Lokalen ligger dessutom strategiskt välplacerad i ett redan etablerat område så att Sundsvallsborna inte behöver åka så långt.

Med fler än 190 besiktningsstationer runt om i landet har Besikta Bilprovning Sveriges största stationsnät och under 2022 planeras flera nya stationer, bland annat i Sundsvall. För boende i området innebär detta att man nu får en bilbesiktning på hemmaplan med fokus på kundservice, kvalitet och god tillgänglighet.

Vi startar upp med rutinerade tekniker som har lång erfarenhet och som även utför registreringsbesiktningar. Det är viktigt att kunna erbjuda den här typen av tjänster på hemmaplan och nu är det Sundsvalls tur.

Marknadsområdeschef Lars Wiik

Det blir en anpassning av en befintlig lokal som ligger strategiskt i ett redan etablerat område med många stora bilhandlare och verkstäder. Kunden kommer ha närhet till sina besiktningstekniker och sitt fordon eftersom lokalen kommer anpassas med en kundhörna i närhet till lyftarna.

Stationschef Jimmy Fjällstedt som också ansvarar för stationen i Timrå tycker att det ska bli roligt att få möta kunderna även i Sundsvall:

Vi vill precis som i Timrå erbjuda Sundsvall ett kundorienterat besiktningsföretag med brett utbud där kunden är i centrum, det kommer även finnas möjligheter att få utökade kontroller av vår erfarna personal. Kundupplevelsen och tillgängligheten i kombination med hög kvalitet från vår trevliga och kompetenta personal skall vara utmärkande för oss. Det är då kunderna trivs och vill komma tillbaka

Den nya besiktningsstationen kommer att ta emot personbilar, MC, husvagnar, lätta lastbilar och släpvagnar upp till 3500 kg för kontrollbesiktningar och efterkontroller. Stationen kommer erbjuda olika tilläggstjänster för de kunder som önskar en extra grundlig genomgång av bilen liksom möjlighet till registreringsbesiktningar. Som på alla Besiktas stationer erbjuds möjlighet till både tidsbokning och drop-in.

Den nya stationen kommer att öppna på Tegelvägen 17 i Sundsvall under maj 2021.

För mer information, besök besikta.se